Brasserie Leon
Reserveren
  • Menu
  • Suggestiemenu
  • Impressie
  • Contact
  • Brasserie Basile
Reserveren
Menu
Suggestiemenu
Weeklunch
Let’s share If it’s not ours Beef Sea Classics Greens Kids
  • Kroketjes van Wagyu

    Stel u voor een bitterbal maar dan van wagyu rund. “To Die For"

    € 26,00

  • Kaas en garnaalballetjes 

    Minikroketjes van Goudaen Zeebrugse garnalen

    € 25,00

  • Carpaccio van Wagyu

    Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise

    € 28,00

  • Bruchetta 

    Gegrild brood mettomaten en olijfolie

    € 27,00

  • Tartaar tonijn

    Met guacamole en wasabi

    € 28,00

  • Scampi spiesjes

    Met curry mango

    € 22,50

  • Oesters Gillardeau

    “Club Med“ Dressing van sjallotte, honing en frambozenazijn

    € 29,00

  • Traaggegaard Buikspek 

    Zoet gelakt buikspek met komkommer dip

    € 27,00

  • Scampi-kroketjes

    Met curry

    € 26,00

  • Kroketjes van Zeebrugse garnalen

    400g garnalen per kg bereiding

    € 28,00

  • Coquilles

    met gekarameliseerd witloof

    € 29,00

  • Kikkerbilltjes

    in de look

    € 28,00

  • Carpaccio van Wagyu

    Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise

    € 28,00

  • Scampi Diabolique 5stuks

    5 stuks

    € 28,00

  • Filet Pur

    Belgisch wit-blauw - Wijntip: : Delmonico BordeauxMerlot / Cabernet sauvignon / Cabernet Glas: 9 / Fles: 41

    € 42,00

  • Côte à l’os Belgisch Wit-Blauw Bouquetière

    Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per persoon - Wijntip: Delmonico Bordeaux Merlot / Cabernet sauvignon / Cabernet Glas: 9 / Fles: 41

    € 40,00

  • Chateaubriand Belgisch Wit-Blauw

    Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip: Delmonico Bordeaux Merlot / Cabernet sauvignon / Cabernet Glas: 9 / Fles: 41

    € 44,00

  • Black Angus 

    Triploin grass fed - Uruguay - Wijntip: La Caprices Antoine Côtes-du-Rhônes Glas: 10 / Fles: 52

    € 39,00

  • Tomahawak

    Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip : Delmonico Bordeaux Merlot / Cabernet sauvignon / Cabernet Glas: 9 / Fles: 41

    € 46,00

  • Lamskroon

    Met rozemarijnsaus en gratin-aardappelen

    € 44,00

  • Supplement saus 

    champignonroom - peperroom - béarnaise

    € 4,00

  • Bonaparte’s Zalm op Himalaya zoutsteen

    Onze topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker. - Wijntip: Errazuriz Max Reserve Glas: 9 / Fles: 41

    € 36,00

  • Zeetong

    à la meunière

    € 58,00

  • Coquilles

    met gekarameliseerd witloof en witte wijnsaus

    € 38,00

  • Scampi diabolique 9st

    € 35,00

  • Kabeljauw

    Met spinazie, prei, puree en witte wijnsaus - Wijntip: Errazuriz Max Reserve Glas: 9 / Fles: 41

    € 42,00

  • Vol au vent van hoevekip

    Met huisbereide balletjes en gebakken champignons, mousseline en grijze garnalen

    € 31,00

  • Steak Tartaar

    Met verse pickles

    € 31,00

  • Varkenswangentjes

    Saus op basis van St. Hubertus en candij

    € 31,00

  • Holy mama

    Gegrild brood, steak, 3 sauzen en parmezaanse kaas

    € 36,00

  • Salade Geitenkaas

    Frambozenazijn, gerookt spek en gebakken jonagold

    € 27,00

  • Leon’s Veggie

    De vegetarische versie van de holy mama

    € 26,00

  • Tomaat garnaal

    klassieke wijze met Zeebrugse garnalen

    € 37,00

  • Salade Tonijn

    Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaise

    € 36,00

  • Pasta Burrata

    Tomatenpesto, ruccola en basilicumolie

    € 28,00

  • Kipfilet

    Met krokant korstje met appelmoes en frietjes

    € 14,00

  • Kindersteak

    Met appelmoes en frietjes

    € 15,00

  • Kinder vol au vent

    € 15,00

Brasserie Leon

Brusselsesteenweg 693, 9050 Gent

093459281
info@brasserieleon.be

BE0736899793

Reserveren
© Powered by TableFever
Cookies & Privacy