-
Kroketjes van Wagyu
Stel u voor een bitterbal maar dan van wagyu rund. “To Die For"
€ 26,00
-
Chicken O So Tender
Traaggegaarde kipfilet in tempura met yoghurt-limoen dip
€ 25,00
-
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise
€ 28,00
-
Brioche van steak tartaar
Met parmezaan, mosterd en chipotle
€ 27,00
-
Tartaar tonijn
Met guacamole en wasabi
€ 28,00
-
Gebrande limoen en Hamachi
Met knolselder
€ 27,00
-
Oesters Gillardeau "Club Med" (6stuks)
“Club Med“ Dressing van sjallotte, honing en frambozenazijn
€ 29,00
-
Traaggegaard buikspek
Zoet gelakt buikspek met komkommerdip
€ 27,00
-
Kroketjes van Zeebrugse garnalen
400g garnalen per kg bereiding
€ 28,00
-
Aspergesoep
Met gerookte zalm
€ 12,00
-
Asperges à la flamande
Met ei en botersaus
€ 28,00
-
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise
€ 28,00
-
Buikspek Surf & Turf
Buikspek van Brasvar met Nobashigarnaal
€ 30,00
-
Filet Pur
Belgisch wit-blauw
€ 41,00
-
Côte à l’os Belgisch Wit-Blauw Bouquetière
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per persoon - Wijntip: Chateau Hospitalet (Glas: 13,50 / Fles: 82)
€ 40,00
-
Tomahawak
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip: Chateau Hospitalet (Glas: 13,5 / Fles: 82)
€ 45,00
-
Brasvar
Filet van Brasvar gemarineerd met Provençaalse kruiden
€ 38,00
-
Chateaubriand Belgisch Wit-Blauw
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip: Brunello (Glas: 12 / Fles: 78)
€ 44,00
-
Sauzen
peperroom - champignonroom - béarnaise
€ 4,00
-
Bonaparte’s Zalm op Himalaya zoutsteen
Onze topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker - Wijntip: Chateau Phillippe (Glas: 9 / Fles: 41)
€ 36,00
-
Asperges gerookte zalm
met mousselinesaus
€ 38,00
-
Kabeljauw
Parelcouscous en een jus van groene kruiden - Wijntip: Cigulas Blanc (Glas: 12 / Fles: 75)
€ 42,00
-
Coquilles
met bisque, rivierkreeft, garnalen en puree
€ 44,00
-
Vol au vent van hoevekip
Met huisbereide balletjes en gebakken champignons, mousseline en grijze garnalen
€ 31,00
-
Varkenswangentjes
Saus op basis van St. Hubertus en candij
€ 31,00
-
Steak Tartaar
Met verse pickles
€ 31,00
-
Holy mama
Gegrild brood, steak, 3 sauzen en parmezaanse kaas
€ 36,00
-
Leon’s Veggie
De vegetarische versie van de holy mama
€ 26,00
-
Asperges à la flamande
Met ei en botersaus
€ 32,00
-
Salade Geitenkaas
Frambozenazijn, gerookt spek en gebakken jonagold
€ 27,00
-
Salade Tonijn
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaise
€ 36,00
-
Pasta Burrata
Tomatenpesto, ruccola en basilicumolie
€ 28,00
-
Kinder vol au vent
€ 15,00
-
Kipfilet
met krokant korstje met appelmoes en frietjes
€ 14,00
-
Kindersteak
Met appelmoes en frietjes
€ 15,00