Brasserie Leon
Reserveren
  • Menu
  • Gentse Feesten 2025
  • Impressie
  • Contact
  • Brasserie Basile
Reserveren
Menu
Suggestiemenu
Weeklunch
Let’s share If it’s not ours Beef Sea Classics Greens Kids
  • Kroketjes van Wagyu

    Stel u voor een bitterbal maar dan van wagyu rund. “To Die For"

    € 26,00

  • Kaas en garnaalballetjes 

    Minikroketjes van Goudaen Zeebrugse garnalen

    € 25,00

  • Carpaccio van Wagyu

    Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise

    € 28,00

  • Bruchetta 

    Gegrild brood mettomaten en olijfolie

    € 27,00

  • Graved Lax

    Gemarineerde zalm

    € 27,00

  • Tartaar tonijn

    Met guacamole en wasabi

    € 28,00

  • Scampi look 

    Met huisgemaakte lookboter 

    € 29,00

  • Oesters Gillardeau

    “Club Med“ Dressing van sjallotte, honing en frambozenazijn

    € 29,00

  • Traaggegaard Buikspek 

    Zoet gelakt buikspek met komkommer dip

    € 27,00

  • Brioche Sardines 

    Met ansjovis

    € 27,00

  • Kroketjes van Zeebrugse garnalen

    400g garnalen per kg bereiding

    € 28,00

  • Asperges à la flamande 

    Met ei en botersaus

    € 28,00

  • Vitello Tonato 

    Kalfsvlees met tonijnsaus

    € 30,00

  • Carpaccio van Wagyu

    Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise

    € 28,00

  • Gegratineerde lagoustines

    € 30,00

  • Filet Pur

    Belgisch wit-blauw - Wijntip: Via Istrum (Bulgarije) Glas: 11 / Fles: 60

    € 41,00

  • Côte à l’os Belgisch Wit-Blauw Bouquetière

    Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per persoon - Wijntip: Via Istrum (Bulgarije) Glas: 11 / Fles: 60

    € 40,00

  • Chateaubriand Belgisch Wit-Blauw

    Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip: Via Istrum (Bulgarije) Glas: 11 / Fles: 60

    € 44,00

  • Black Angus 

    Triploin grass fed - Uruguay - Wijntip: La Caprices Antoine Côtes-du-Rhônes Glas: 10 / Fles: 52

    € 39,00

  • Supplement saus 

    champignonroom - peperroom - béarnaise

    € 4,00

  • Bonaparte’s Zalm op Himalaya zoutsteen

    Onze topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker. - Wijntip: Eekhoek chardonnay (Belgisch) Glas: 9 / Fles: 41

    € 36,00

  • Asperges gerookte zalm

    met mousselinesaus - Wijntip: Eekhoek chardonnay (Belgisch) Glas: 9 / Fles: 41

    € 38,00

  • Lotte op Deense wijze

    met Thaise curry en rijst - Wijntip: Cigulas Blanc Glas: 12 / Fles: 75€

    € 42,00

  • Tongschar à la meunière 

    met boerenboter

    € 41,00

  • Bouillabaise 

    het beste uit onze noordzee

    € 43,00

  • Vol au vent van hoevekip

    Met huisbereide balletjes en gebakken champignons, mousseline en grijze garnalen

    € 31,00

  • Steak Tartaar

    Met verse pickles

    € 31,00

  • Varkenswangentjes

    Saus op basis van St. Hubertus en candij

    € 31,00

  • Holy mama

    Gegrild brood, steak, 3 sauzen en parmezaanse kaas

    € 36,00

  • Salade Geitenkaas

    Frambozenazijn, gerookt spek en gebakken jonagold

    € 27,00

  • Leon’s Veggie

    De vegetarische versie van de holy mama

    € 26,00

  • Asperges à la flamande

    Met ei en botersaus

    € 32,00

  • Salade Tonijn

    Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaise

    € 36,00

  • Pasta Burrata

    Tomatenpesto, ruccola en basilicumolie 

    € 28,00

  • Kipfilet

    Met krokant korstje met appelmoes en frietjes

    € 14,00

  • Kindersteak

    Met appelmoes en frietjes

    € 15,00

  • Kinder vol au vent

    € 15,00

Brasserie Leon

Brusselsesteenweg 693, 9050 Gent

093459281
info@brasserieleon.be

BE0736899793

Reserveren
© Powered by TableFever
Cookies & Privacy