Vanaf nu bieden wij ook al onze gerechten aan als take away.
Bestellen kan alle dagen!
Menu
FINGERFOOD
KROKETJE VAN WAGYU | € 26,00 |
---|---|
Met crème van gebrande ui en mosterdzaad |
|
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 25,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak |
|
Gegratineerde Oesters | € 31,00 |
Met Champagne & spinazie |
|
Libanese Pizza | € 28,00 |
Met kip & feta |
|
TRAAGGEHAARD BUIKSPEK | € 27,00 |
Zoet gelakt buikspek met komkommer |
|
TARTAAR VAN TONIJN | € 23,00 |
Met toast en advocado |
|
TATAKI TONIJN | € 27,00 |
Met guacamole en gegrild toastbrood |
|
OESTERS GILLARDEAU "CLUB MED" (6 stuks) | € 28,00 |
Sjalot, honing en frambozen |
VOORGERECHTEN
Huisgerookte Zalm | € 29,00 |
---|---|
In huis gerookte zalm op schilfers van beukenhout |
|
Terrine van Ganzenlever | € 28,00 |
Met huisbereide uienconfijt |
|
Pomme Moscovite | € 27,00 |
Met grijze garnalen |
|
Langoustines met look | € 44,00 |
Met onze eigen lookboter |
|
Tartaar van kalfsvlees | € 24,00 |
Handgesneden en afgewerkt met dragonmayonaisse en parmezaan |
|
Kroketjes van Zeebrugse grijze garnalen | € 26,00 |
400g garnalen per kg bereiding |
|
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 25,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak |
KIDS
KINDER - VOL AU VENT | € 15,00 |
---|---|
KIPFILET IN KROKANT KORSTJE MET APPELMOES EN FRIETJES | € 14,00 |
KINDERSTEAK MET APPELMOES EN FRIETJES | € 15,00 |
VLEES
Côte à l’os Barossa | € 49,00 |
---|---|
Spaans runderras met licht gepeperd notige smaak Per 2 personen / Prijs per persoon |
|
Stoofpotje van Hert | € 38,00 |
Met wildgarnituur |
|
Filet van Hert | € 41,00 |
Met wildgarnituur |
|
Hazenrug harlekijn | € 46,00 |
Met foie gras & 2 sauzen |
|
Filet Pur | € 41,00 |
Belgisch wit-blauw |
|
Côte à l’os Belgisch Wit-Blauw Bouquetière | € 40,00 |
Geserveerd met warme seizoensgroenten Per 2 personen / Prijs per persoon |
|
Chateaubriand Belgisch Wit-Blauw | € 44,00 |
Geserveerd met warme seizoensgroenten Per 2 personen / Prijs per persoon |
|
SAUZEN: PEPER, CHAMPIGNON, BEARNAISE | € 4,00 |
VEGETARISCH
LEON'S VEGGIE | € 24,00 |
---|---|
De vegetarische versie van de Holy Mama |
|
SALADE GEITENKAAS | € 25,00 |
Met appeltjes |
VIS
Heilbotfilet | € 39,00 |
---|---|
Met romig kappertjessausje en ruco- lapuree |
|
Paling in het groen | € 46,00 |
Groene saus va 7 kruiden |
|
TIP! - BONAPARTE'S ZALM OP HIMALAYA ZOUTSTEEN - TIP! | € 36,00 |
De absolute topper op de kaart! - Geserveerd met een speciale chutney en bearnaise |
|
KABELJAUWHAASJE | € 43,00 |
Met parelcouscous en groene kruiden |
|
ZEETONG À LA MEUNIÈRE | € 58,00 |
600g - 800g gebakken in ouderwetse goede boter |
KLASSIEKERS
VOL AU VENT VAN HOEVEKIP | € 27,00 |
---|---|
Met huisbereide balletjes en gebakken champignons |
|
VARKENSWANGEN OP GROOTMOEDERS WIJZE | € 27,00 |
Saus op basis van donkere bier en candij |
|
STEAK TARTAAR | € 28,00 |
Met verse pickles |
|
HOLY MAMA | € 36,00 |
Gegrild brood, steak , 3 sauzen en parmezaanse kaas |
SALADES
SALADE GEITENKAAS | € 27,00 |
---|---|
Geserveerd met gebakken spel en appeltjes |
|
SALADE MET KORT GESCHROEIDE TONIJN | € 35,00 |
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaisse |