![Take Away Take Away](https://www.brasserieleon.be/nl/thumbnail-path/full/images/text/154b9e1095c6e65b26da3db5f8cfe867.jpeg)
Vanaf nu bieden wij ook al onze gerechten aan als take away.
Bestellen kan alle dagen!
Menu
FINGERFOOD
Mosseltjes Thaise Wijze | € 24,00 |
---|---|
Steak Tartaar | € 26,00 |
Thaise Wijze, licht pikant | |
KROKETJE VAN WAGYU | € 17,00 |
Met crème van gebrande ui en mosterdzaad | |
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 24,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak | |
Bruschetta | € 21,00 |
Met tomaat en kruidenkaas | |
Gefrituurde Kabeljauwreepjes | € 26,00 |
Met verse tartaar en citroen | |
KAAS- EN GARNAALBALLETJES | € 16,00 |
Gefrituurd met remouladesausje | |
SCAMPIKROKETJES | € 18,00 |
Met dipsausje | |
PLANK SERANOHAM | € 22,00 |
Met graanmosterd en augurkjes | |
GELAKT BUIKSPEK | € 25,00 |
Met sesam | |
TARTAAR VAN TONIJN | € 23,00 |
Met toast en advocado | |
TATAKI TONIJN | € 26,00 |
Met sesamzaadje | |
OESTERS GILLARDEAU "CLUB MED" (6 stuks) | € 28,00 |
Sjalot, honing en frambozen |
VOORGERECHTEN
Kreeftenkroketjes | € 26,00 |
---|---|
Wit-blauw | |
Gamba's | € 27,00 |
Met tuinkruiden | |
HANDGEROLDE GARNAALKROKETTEN MET PANKO | € 24,00 |
Per kg bereiding gebruiken we 400g grijze garnalen | |
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 24,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak |
KIDS
STEAK TARTAAR | € 17,00 |
---|---|
KIDS | |
KINDER - VOL AU VENT | € 15,00 |
KIPFILET IN KROKANT KORSTJE MET APPELMOES EN FRIETJES | € 14,00 |
KINDERSTEAK MET APPELMOES EN FRIETJES | € 18,00 |
VLEES
Lamskroon | € 44,00 |
---|---|
Met rozemarijn en gratin dauphinois | |
FILET PUR BELGISCH "WIT-BLAUW" | € 39,00 |
Ultieme malsheid | |
TIP! - CHATEAUBRIAND "BOUQUETIÈRE" 2 PERS - TIP! | € 42,00 |
Belgisch "Wit-Blauw" geserveerd met warme seizoensgroenten - PRIJS PER PERSOON | |
CÔTE À L'OS "BOUQUETIÈRE" 2 PERS | € 39,00 |
Geserveerd met warme seizoensgroenten - PRIJS PER PERSOON | |
SCHOTSE RIB-EYE | € 42,00 |
Super mals, hou rekening met vet | |
SAUZEN: PEPER, CHAMPIGNON, BEARNAISE | € 4,00 |
VEGETARISCH
LEON'S VEGGIE | € 24,00 |
---|---|
De vegetarische versie van de Holy Mama | |
SALADE GEITENKAAS | € 25,00 |
Met appeltjes |
VIS
Waterzooi van Schelvis | € 37,00 |
---|---|
Met krieltjes | |
Jonge Tarbot | € 54,00 |
Met "Royale Belgium Caviar" | |
Mosselen Natuur | € 32,00 |
Mosselen Witte Wijn | € 33,00 |
Mosselen Lookroom | € 35,00 |
TIP! - BONAPARTE'S ZALM OP HIMALAYA ZOUTSTEEN - TIP! | € 34,00 |
De absolute topper op de kaart! - Geserveerd met een speciale chutney en bearnaise | |
ZEETONG À LA MUNIÈRE | € 56,00 |
600g - 800g gebakken in ouderwetse goede boter |
KLASSIEKERS
THAI CURRY | € 31,00 |
---|---|
Met kip | |
VOL AU VENT VAN HOEVEKIP | € 27,00 |
Met huisbereide balletjes en gebakken champignons | |
VARKENSWANGEN OP GROOTMOEDERS WIJZE | € 27,00 |
Saus op basis van donkere bier en candij | |
STEAK TARTAAR | € 28,00 |
Met verse pickles | |
HOLY MAMA | € 34,00 |
Gegrild brood, steak , 3 sauzen en parmezaanse kaas |
SALADES
Salade met Gerookte Zalm | € 36,00 |
---|---|
Scampi's, avocado en coquilles | |
SALADE GEITENKAAS | € 27,00 |
Geserveerd met gebakken spel en appeltjes | |
SALADE MET KORT GESCHROEIDE TONIJN | € 35,00 |
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaisse |