Vanaf nu bieden wij ook al onze gerechten aan als take away.
Bestellen kan alle dagen!
Menu
FINGERFOOD
GEGRATINEERDE OESTERS | € 28,00 |
---|---|
KROKETJES VAN WAGYU | € 17,00 |
Met zijn dipje | |
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 24,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak | |
KAAS- EN GARNAALBALLETJES | € 16,00 |
Gefrituurd met remouladesausje | |
SCAMPIKROKETJES | € 18,00 |
Met dipsausje | |
PLANK SERANOHAM | € 21,00 |
Met graanmosterd en augurkjes | |
GELAKT BUIKSPEK | € 24,00 |
Met sesam | |
TARTAAR VAN TONIJN | € 23,00 |
Met toast en advocado | |
TATAKI TONIJN | € 26,00 |
Met sesamzaadje | |
LIBANESE PIZZA | € 24,00 |
Met gemarineerde kip, feta en humus - (hou rekening met een wachttijd van 15min.) | |
OESTERS GILLARDEAU "CLUB MED" (6 stuks) | € 28,00 |
Sjalot, honing en frambozen |
VOORGERECHTEN
Asperges op Vlaamse Wijze | € 25,00 |
---|---|
TARTAAR VAN MAKREEL | € 24,00 |
Met Granny Smith en komkommer | |
KROKET VAN WAGYU | € 25,00 |
Créme van gebrande ui en mosterdzaad | |
HANDGEROLDE GARNAALKROKETTEN MET PANKO | € 23,00 |
Per kg bereiding gebruiken we 400g grijze garnalen | |
CARPACCIO VAN BELGISCH WAGYU-RUND EN TRUFFELMAYONAISSE | € 24,00 |
Door het gebruik van Wagyu krijgt onze carpaccio een zeer volle smaak |
KIDS
STEAK TARTAAR | € 17,00 |
---|---|
KIDS | |
KINDER - VOL AU VENT | € 15,00 |
KIPFILET IN KROKANT KORSTJE MET APPELMOES EN FRIETJES | € 14,00 |
KINDERSTEAK MET APPELMOES EN FRIETJES | € 18,00 |
VLEES
BRASVAR | € 37,00 |
---|---|
Met rozemarijn | |
FILET PUR BELGISCH "WIT-BLAUW" | € 39,00 |
Ultieme malsheid | |
TIP! - CHATEAUBRIAND "BOUQUETIÈRE" 2 PERS - TIP! | € 41,00 |
Belgisch "Wit-Blauw" geserveerd met warme seizoensgroenten - PRIJS PER PERSOON | |
CÔTE À L'OS "BOUQUETIÈRE" 2 PERS | € 39,00 |
Geserveerd met warme seizoensgroenten - PRIJS PER PERSOON | |
SCHOTSE RIB-EYE | € 42,00 |
Super mals, hou rekening met vet | |
SAUZEN: PEPER, CHAMPIGNON, BEARNAISE | € 4,00 |
VEGETARISCH
LASAGNE | € 27,00 |
---|---|
Met groenten | |
LEON'S VEGGIE | € 24,00 |
De vegetarische versie van de Holy Mama | |
SALADE GEITENKAAS | € 25,00 |
Met appeltjes |
VIS
ASPERGES MET GEROOKTE ZALM | € 34,00 |
---|---|
Met Mousseline | |
SCHARTONGFILET | € 36,00 |
Met venkel en aardappel | |
TIP! - BONAPARTE'S ZALM OP HIMALAYA ZOUTSTEEN - TIP! | € 33,00 |
De absolute topper op de kaart! - Geserveerd met een speciale chutney en bearnaise |
KLASSIEKERS
VOL AU VENT "CHIC & CHER" | € 42,00 |
---|---|
Met kalfszwerik | |
THAI CURRY | € 29,00 |
Met kip | |
VOL AU VENT VAN HOEVEKIP | € 26,00 |
Met huisbereide balletjes en gebakken champignons | |
VARKENSWANGEN OP GROOTMOEDERS WIJZE | € 27,00 |
Saus op basis van donkere bier en candij | |
STEAK TARTAAR | € 28,00 |
Met verse pickles | |
HOLY MAMA | € 32,00 |
Gegrild brood, steak , 3 sauzen en parmezaanse kaas |
SALADES
SALADE GEITENKAAS | € 27,00 |
---|---|
Geserveerd met gebakken spel en appeltjes | |
SALADE MET KORT GESCHROEIDE TONIJN | € 35,00 |
Dichtgeschroeid met sesam en afgewerkt met een wasabi-mayonaisse |